Zendikar Rising Prerelease

Incheckning 17.00 – 17.30, Spelstart 12.45
Vi spelar på Legend Spelbutik!
Prereleasen kostar 280:- och då ingår en box med 6st boosters, ett Promokort och en Lifecounter.
Prereleasen kommer spelas som Sealed.
Alla spelare får dessutom en extra Zendikar rising booster i pris.
Sen hamnar resterande prisboosters i ”Prispotten” som delas ut beroende på placering!

Comments are closed.

Välkommen till Legend!

Vi på Legend gillar spel som låter människor träffas på riktigt. Så istället för dator- och TV-spel erbjuder vi sällskapsspel/brädspel, figurspel, kortspel, rollspel och puzzel. Ett roligare sätt att umgås med andra ord! Vi som jobbar i butiken har tillsammans många års erfarenhet av spel i alla former och hobbyn som omger dem och hjälper gärna till om du behöver tips om nya spel, komma igång eller få feedback på någon idé eller helt enkelt vill hitta nya vänner att spela med.