Legend Spelbutik Event

Figurmålarkurs @ Legend Spelbutik

Figurmålarkurs

Vilka tider gäller?

  • 17:00   Målarkvällen börjar
  • 20:30   Målarkvällen slutar
  • 21:00   Legend stänger

Vad händer på Målarkursen?

Legends målarkurs fortgår löpande varje torsdagskväll. På plats kommer det finnas erfarna målare som hjälper kursens deltagare med att bli bättre med penseln men ger även goda tips om hur man gör figurmålning både ännu roligare och enklare. Kursen är främst riktad till nybörjare men även erfarna är välkomna att både lära och lära ut!

Vad kommer allt att kosta?

Målarkursen är gratis att deltaga i. Om man inte vill köpa eller ta med sig egna modeller finns det ett urval av figurer att låna som man sen får ta med sig hem då man är färdig. Legend förser deltagarna med penslar och färger och andra hobbytillbehör som behövs.

Hur anmäler jag mig?

Vi har drop-in hela kvällarna där deltagarna får hjälp allt eftersom de anländer utifrån var deras kunskaps- och färdighetsnivå i figurmålning ligger. Det kommer finnas kursledare på plats fram till kl 20.30, 30 minuter innan butiken stänger.

Var är kursen?

Kursen äger rum i Legends lokaler.

5 december, 2019 17:00 – 5 december, 2019 20:30

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Välkommen till Legend!

Vi på Legend gillar spel som låter människor träffas på riktigt. Så istället för dator- och TV-spel erbjuder vi sällskapsspel/brädspel, figurspel, kortspel, rollspel och puzzel.
Ett roligare sätt att umgås med andra ord!

Vi som jobbar i butiken har tillsammans många års erfarenhet av spel i alla former och hobbyn som omger dem och hjälper gärna till om du behöver tips om nya spel, komma igång eller få feedback på någon idé eller helt enkelt vill hitta nya vänner att spela med.

Kommande Events
Kontakt

Legend Spelbutik AB

Köpmangatan 7 A
931 31 Skellefteå
tel: 0910-135 02
mail: info@legendspel.se

Öppettider:

Måndag, 12 – 18

Tisdag, 12 – 18

Onsdag, 12 – 21,
BRÄDSPELS KVÄLL!

Torsdag, 12 – 21,
MÅLNING & FIGURSPEL!

Fredag, 12 – 22,                    FRIDAY NIGHT MAGIC

Lördag, 10 – 16

Söndag, STÄNGT