Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Preconstructed Multiplayer Commander Tournament: Battle for Baldur’s Gate

10 juni, 2022 @ 17:00 21:00

10 Juni får vi börja sälja comanderlekarna från Battle for Baldur’s Gate, och vi har en turnering med dom! Vid entré köper du en valfri commander lek från butiken (Du kan välja bland våra äldre commander lekar). Utan att ändra leken nånting så sätter du leken i plastfickor och spelar sedan med den i turneringen. Vi kommer spela på upp till fem bord med max 4 spelare per bord (dvs max 20 spelare under turneringen). Vi kommer spela 2st spel där vinnarna från första spelet hamnar i finalbordet under andra spelet.
Plastfickor finns att köpa på platts om du inte hellre tar med egna.
Vinnaren av turneringen vinner leken som den spelade med (Får tillbaka lekens värde i kontanter eller presentkort), det kommer dessutom finnas många andra fina priser!
Anmäl dig genom att skicka mail till Info@legendspel.se med ditt fulla namn, tellefonnummer, eventnamn och med det datum som du vill spela på.
Viktigt: Förboka gärna den lek som du vill spela med för att försäkra att du får den som du vill ha!

Comments are closed.

Välkommen till Legend!

Vi på Legend gillar spel som låter människor träffas på riktigt. Så istället för dator- och TV-spel erbjuder vi sällskapsspel/brädspel, figurspel, kortspel, rollspel och puzzel. Ett roligare sätt att umgås med andra ord! Vi som jobbar i butiken har tillsammans många års erfarenhet av spel i alla former och hobbyn som omger dem och hjälper gärna till om du behöver tips om nya spel, komma igång eller få feedback på någon idé eller helt enkelt vill hitta nya vänner att spela med.

Du hittar våra kommande evenemang på vår Facebook-sida.

Kontakt

Legend Spelbutik AB

Köpmangatan 7 A
931 31 Skellefteå
tel: 0910-135 02
mail: info@legendspel.se

Discord-kanal:
https://discord.gg/xucY464

Öppettider:

Måndag, 12-18

Tisdag, 12-18

Onsdag, 12-21

Torsdag, 12-21

Fredag, 12-21

Lördag, 12-16

Söndag, STÄNGT