Legend Spelbutik Event

Figurmålarkurs @ Legend Spelbutik

Figurmålarkurs

Vilka tider gäller?

  • 16:00   Målarkvällen börjar
  • 21:00   Legend stänger

Vad händer på Målarkursen?

Legends målarkurs fortgår löpande varje torsdagskväll från och med den 18:e oktober. På plats kommer det finnas erfarna målare som hjälper kursens deltagare med att bli bättre med penseln men ger även goda tips om hur man gör figurmålning både ännu roligare och enklare. Kursen är främst riktad till nybörjare men även erfarna är välkomna att både lära och lära ut!

Vad kommer allt att kosta?

Målarkursen är gratis att deltaga i. Om man inte vill köpa eller ta med sig egna modeller finns det ett litet urval av figurer att låna som man sen får ta med sig hem då man är färdig. Legend förser deltagarna med penslar och färger och andra hobbytillbehör som behövs.

Skulle man dock vilja köpa egna figurer att måla på kursen (som vi rekommenderar) erbjuder Legend 10% rabatt på en låda med figurer (valfri storlek). Detta erbjudande kvarstår så länge kursen fortgår men bara en gång per deltagare.

Hur anmäler jag mig?

Anmälan görs HÄR!

Skriv in startdatumet (18:e oktober) för kursen i anmälningsblanketten (även om ni inte kan komma just den dagen). Ni kan anmäla flera personer i samma anmälan. Anmälan har vi bara för att få ett hum om hur många som kommer komma så vi på bästa sätt kan förbereda men ni behöver bara göra en anmälan, oavsett om ni bara kommer en kväll eller alla!

Vi har drop-in hela kvällarna där deltagarna får hjälp allt eftersom de anländer utifrån var deras kunskaps- och färdighetsnivå i figurmålning ligger. Det kommer finnas kursledare på plats fram till kl 21.00 då butiken stänger.

Var är kursen?

Kursen äger rum i Legends lokaler.

6 december, 2018 16:00 – 6 december, 2018 21:00

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Välkommen till Legend!

Vi på Legend gillar spel som låter människor träffas på riktigt. Så istället för dator- och TV-spel erbjuder vi sällskapsspel/brädspel, figurspel, kortspel, rollspel och puzzel.
Ett roligare sätt att umgås med andra ord!

Vi som jobbar i butiken har tillsammans många års erfarenhet av spel i alla former och hobbyn som omger dem och hjälper gärna till om du behöver tips om nya spel, komma igång eller få feedback på någon idé eller helt enkelt vill hitta nya vänner att spela med.

Kommande Events
Kontakt

Legend Spelbutik AB

Köpmangatan 7 A
931 31 Skellefteå
tel: 0910-135 02
mail: info@legendspel.se

Öppettider:

Måndag, 12 – 21, SPELKVÄLL!
Tisdag, 12 – 21, SPELKVÄLL!
Onsdag, 12 – 21, SPELKVÄLL!

Torsdag, 12 – 21, SPELKVÄLL!
Fredag, 12 – 22, SPELKVÄLL!

Lördag, 10 – 16
Söndag, STÄNGT