Legend Spelbutik Event

Magic League @ Legend Spelbutik

Magic League!

  • Alla är välkomna
  • Drop in – ingen anmälan

Vilka tider gäller?

Magic-liga är inte ett enskilt event i sig utan fortgår löpande under en tre veckors-period där deltagarna spelar med de lekar de byggt upp under ligan för att vinna fina priser.

Vilka regler gäller?

Innan man börjar spela i en Magic-liga behöver man köpa 3 boosters att spela med. Dessa boosters får enbart vara Standard-legala sådana  och leken man spelar med i ligan byggs enbart med de kort man fått i sina boosters. Man behöver enbart rapportera de sällsynta korten (Rares och Mythic Rares) man fått till arrangörerna.

Förlorar man tre matcher under en vecka får man köpa ett nytt booster vars innehåll man får spela med i sin lek. I början av varje ny vecka får man dessutom köpa ett nytt booster oavsett hur det gått. Vinst belönas med 3 ligapoäng och förlust med 2. Man får dock inte poäng för att möta samma motståndare mer än en gång per vecka.

Låneländer finns att låna på plats och leken man bygger behöver följa följande regler:

  • Det måste finnas minst 40 kort i leken
  • Ingen maxgräns på hur många kort du kan använda, så länge du kan blanda leken utan hjälp
  • Du får förändra leken efter varje motståndare du möter, men inte mellan matcher mot samma motståndare om ni till exempel valt att spela bäst av 3. Oavsett om ni spelar bäst av 1, 3 eller 10, klargör detta innan ni börjar.
  • REL (Rules Enforcement Level): Regular

Varmt välkomna in!

28 september, 2020 – 19 oktober, 2020

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Välkommen till Legend!

Vi på Legend gillar spel som låter människor träffas på riktigt. Så istället för dator- och TV-spel erbjuder vi sällskapsspel/brädspel, figurspel, kortspel, rollspel och puzzel. Ett roligare sätt att umgås med andra ord! Vi som jobbar i butiken har tillsammans många års erfarenhet av spel i alla former och hobbyn som omger dem och hjälper gärna till om du behöver tips om nya spel, komma igång eller få feedback på någon idé eller helt enkelt vill hitta nya vänner att spela med.

Kontakt

Legend Spelbutik AB

Köpmangatan 7 A
931 31 Skellefteå
tel: 0910-135 02
mail: info@legendspel.se

Discord-kanal:
https://discord.gg/xucY464

Öppettider:

Måndag, 10-18

Tisdag, 10-18

Onsdag, 10-21

Torsdag, 10-21

Fredag, 10-21

Lördag, 10-16

Söndag, STÄNGT