Legend Spelbutik Event

Magic League (Theros Beyond Death) @ Legend Spelbutik

Magic League!

  • Alla är välkomna
  • Drop in – ingen anmälan

Vilka tider gäller?

Magic-liga är inte ett enskilt event i sig utan fortgår löpande under en tre veckors-period då spelare kommer in till butiken och spelar mot andra spelare för att vinna poäng och ha roligt!

Magic-ligan sträcker sig mellan den 29/1 till den 18/2 före den avslutas med en prisutdelning. Även efter varje vecka delas priser ut både till de deltagare som placerat sig bäst under veckan men även till lyckliga lottovinnare.

Vilka regler gäller?

Innan man börjar spela i en Magic-liga behöver man köpa 3 boosters att spela med. Dessa boosters får enbart vara Standard-legala sådana (Guilds of Ravnica och framåt) och leken man spelar med i ligan byggs enbart med de kort man fått i sina boosters. Man behöver enbart rapportera de sällsynta korten (Rares och Mythic Rares) man fått till arrangörerna.

Förlorar man tre matcher under en vecka får man köpa ett nytt booster vars innehåll man får spela med i sin lek. I början av varje ny vecka får man dessutom köpa ett nytt booster oavsett hur det gått. Vinst belönas med 3 ligapoäng och förlust med 2. Det är med andra ord viktigare att delta än att vinna. Man får dock inte poäng för att möta samma motståndare mer än en gång per vecka.

Låneländer finns att låna på plats och leken man bygger behöver följa följande regler:

  • Det måste finnas minst 40 kort i leken.
  • Ingen maxgräns på hur många kort du kan använda, så länge du kan blanda leken utan hjälp.
  • Du får förändra leken efter varje motståndare du möter, men inte mellan matcher mot samma motståndare om ni till exempel valt att spela bäst av 3. Oavsett om ni spelar bäst av 1, 3 eller 10, klargör detta innan ni börjar! Har ni inte kommit överens i förväg är det bäst av 1 som gäller!
  • REL (Rules Enforcement Level): Regular

Varmt välkomna in!

29 januari, 2020 12:00 – 18 februari, 2020 18:00

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Välkommen till Legend!

Vi på Legend gillar spel som låter människor träffas på riktigt. Så istället för dator- och TV-spel erbjuder vi sällskapsspel/brädspel, figurspel, kortspel, rollspel och puzzel.
Ett roligare sätt att umgås med andra ord!

Vi som jobbar i butiken har tillsammans många års erfarenhet av spel i alla former och hobbyn som omger dem och hjälper gärna till om du behöver tips om nya spel, komma igång eller få feedback på någon idé eller helt enkelt vill hitta nya vänner att spela med.

Kommande Events
Kontakt

Legend Spelbutik AB

Köpmangatan 7 A
931 31 Skellefteå
tel: 0910-135 02
mail: info@legendspel.se

Öppettider:

Måndag, 12 – 18

Tisdag, 12 – 18

Onsdag, 12 – 21,
BRÄDSPELS KVÄLL!

Torsdag, 12 – 21,
MÅLNING & FIGURSPEL!

Fredag, 12 – 22,                    FRIDAY NIGHT MAGIC

Lördag, 10 – 16

Söndag, STÄNGT