Legend Spelbutik Event

Sällskaps- spelkväll @ Legend Spelbutik

Sällskapsspelkväll

Vilka tider gäller?

 • 17:00   Sällskapsspeldagen börjar
 • 21:00   Legend stänger

Vad händer på Sällskapsspeldagen?

Legends sällskapsspeldag fortgår löpande varje tisdag. På plats kommer det oftast finnas erfarna spelare som hjälper nyfikna spelare med att lära sig spela nya spel. Eller varför inte välja ett bekant spel från vår hyrspelshylla?

Är det ett speciellt spel du har i åtanke som du vill spela men har kanske svårt att få till egna spelkvällar? Då kan du skriva ett mejl till info@legendspel.se med ditt namn, telefonnummer, när du tänkt börja spela och namnet på spelet i åtanke så annonserar vi detta lördagen innan via Legends kommunikationskanaler.

Vad kommer allt att kosta?

Sällskapsspelkvällar är gratis att deltaga i – även att låna våra hyrspel är gratis så länge man spelar i butiken (hyr man hem dem kostar de dock en liten slant).

Hur anmäler jag mig?

Vi har drop-in hela dagarna från kl 15.00 och framåt även om det lär vara mest aktiviteter från 17.00. Håll dock utkik i detta event, på Facebook och i Discord för information om vad som planeras spelas!

På Facebook har vi en sida, ”Legend Spelbutik” och en grupp, ”Legendariska Gruppen” där vi lägger upp annonseringar av olika slag.

Spel, tid och spelvärd (tisdag den 10:e december):

 •  Smallworld – 17.00 och framåt – Anton Sjöstedt

  Genre: Strategi
  Åldersrekommendation: 8+
  Antal spelare: 2-5
  Speltid: ca 40-80 min

10 december, 2019 17:00 – 10 december, 2019 21:00

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Välkommen till Legend!

Vi på Legend gillar spel som låter människor träffas på riktigt. Så istället för dator- och TV-spel erbjuder vi sällskapsspel/brädspel, figurspel, kortspel, rollspel och puzzel.
Ett roligare sätt att umgås med andra ord!

Vi som jobbar i butiken har tillsammans många års erfarenhet av spel i alla former och hobbyn som omger dem och hjälper gärna till om du behöver tips om nya spel, komma igång eller få feedback på någon idé eller helt enkelt vill hitta nya vänner att spela med.

Kommande Events
Kontakt

Legend Spelbutik AB

Köpmangatan 7 A
931 31 Skellefteå
tel: 0910-135 02
mail: info@legendspel.se

Öppettider:

Måndag, 12 – 18

Tisdag, 12 – 18

Onsdag, 12 – 21,
BRÄDSPELS KVÄLL!

Torsdag, 12 – 21,
MÅLNING & FIGURSPEL!

Fredag, 12 – 22,                    FRIDAY NIGHT MAGIC

Lördag, 10 – 16

Söndag, STÄNGT