Legend Spelbutik Event

Warhammer Underworlds- liga @ Legend Spelbutik

Warhammer Underworlds-liga

Vilka tider gäller?

Alla dagar i veckan under öppettider. Vi har öppet alla vardagar kl 12-21 förutom fredag som är öppet till kl 22. Lördagar har vi öppet kl 10-16.

Vad händer under Underworlds-ligan?

Legends Underworlds-liga fortgår löpande varje dag från och med den 15 november fram till 5 december (3 veckor). Under ligans gång spelar man minst en Underworlds-match per vecka men vi kommer spela en stege-kampanj som fungerar på följande sätt (s26 i Nightvault-regelboken, s32 i Beastgrave-regelboken):

När man anmäler sig till kampanjen får man en plats i ”stegen” som motsvarar när man anmälde sig. Var man till exempel den fjärde som anmälde sig får man plats 4 på stegen. Under ligans gång får man spela mot vem man vill i ligan (man kan arrangera matcher i butiken, i ”Legendariska Gruppen” på Facebook eller på Legends egna Discord-server).

Om den som vinner matchen ligger under sin motståndare i stegen, byter spelarna helt enkelt bara plats men om vinnaren redan är högre upp i stegen kommer vinnaren byta plats med den spelare som är just ovanför honom. Om vinnaren redan ligger högst upp i stegen kommer hans motståndare att tappa en placering (dvs byta med spelaren som ligger under honom).

Spelare som inte spelar en match under en vecka kommer åka längt ner just innan prisutdelningen för veckan.

I slutet av varje vecka (i praktiken fredag morgon) kommer vi dela ut priser till deltagarna utifrån deras placering i ligan. Utöver detta kommer vi dela ut ligapoäng beroende på spelarnas nuvarande placeringar. Är det t ex 12 deltagare i ligan kommer första spelaren få 12 poäng, tvåan 11 poäng osv. Den eller de spelare som inte spelat under en vecka får 0 poäng. Dessa poäng samlar man på för att vinna hela ligan men berör inte de priser som delas ut varje vecka – där är det enbart den nuvarande placeringen som är av betydelse!

Registrering av spelare

  1. Spelare anmäler intresse till butiken (se anmälan nästan längst ner).
  2. Spelaren skriver i anmälan vilket Warband denne kommer spela med under ligan. Man får inte ändra sitt Warband under ligans gång!Lista på bannade och restrikterade kort kan ni finna HÄR!

Match:

  1. Två spelare kommer överens om att spela (detta kan göras på plats eller i förhand på exempelvis facebook eller Legends egen Discord: https://discord.gg/QKe8cDx).
  2. Matchen spelas.
  3. Resultatet rapporteras till butikspersonalen som kommer förändra placeringarna på stegen och lägga upp det nya resultatet i form av ett foto till vår Discord-server. Detta innebär att man närmast live kommer se hur ställningen ser ut!

 

Krav:

  • Man behöver ett eget Warband med tillhörande kort (eller har lånat av en kompis).
  • Korten får inte bytas mellan spelare mellan matcher!
  • Modellerna måste vara ihopsatta men inga målningskrav!

Vad kommer allt att kosta?

Underworlds-ligan är gratis att deltaga i. Se bara till att anmäla dig och det Warband du tänkt spela med!

Hur anmäler jag mig?

Anmälan kan du göra här. Skriv in ditt namn, vilket Warband du tänkt spela med och dina kontaktuppgifter!

Var spelas kampanjen?

Kampanjen spelas i Legends lokaler under ordinarie öppettider. Observera att vi har öppet till minst kl 21.00 måndag till fredag!

Slutresultat

dd

15 november, 2019 12:00 – 5 december, 2019 21:00

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Välkommen till Legend!

Vi på Legend gillar spel som låter människor träffas på riktigt. Så istället för dator- och TV-spel erbjuder vi sällskapsspel/brädspel, figurspel, kortspel, rollspel och puzzel.
Ett roligare sätt att umgås med andra ord!

Vi som jobbar i butiken har tillsammans många års erfarenhet av spel i alla former och hobbyn som omger dem och hjälper gärna till om du behöver tips om nya spel, komma igång eller få feedback på någon idé eller helt enkelt vill hitta nya vänner att spela med.

Kommande Events
Kontakt

Legend Spelbutik AB

Köpmangatan 7 A
931 31 Skellefteå
tel: 0910-135 02
mail: info@legendspel.se

Öppettider:

Måndag, 12 – 18

Tisdag, 12 – 18

Onsdag, 12 – 21,
BRÄDSPELS KVÄLL!

Torsdag, 12 – 21,
MÅLNING & FIGURSPEL!

Fredag, 12 – 22,                    FRIDAY NIGHT MAGIC

Lördag, 10 – 16

Söndag, STÄNGT