Legend Spelbutik Event

Everchosen - Figurmålartävling! @ Legend Spelbutik

Everchosen – Figurmålartävling

Vilka tider gäller?

 • Fredag 26 juli, kl 22.00: Målarbidraget bör vara inlämnat.
 • Lördag 27 juli, kl 15.30: De som vill vara med i målartävlingen skall senast vid denna tidpunkt också ha röstat på vilka bidrag de gillar bäst i de tre kategorierna.

Hur fungerar målartävlingen?

Everchosen är Games Workshops egna globala målartävling och en av utposterna för detta arrangemang är Legend Spelbutik! De tre kategorierna är:

Open Category – Denna kategori kan alla vara med i – till och med anställda i figurspelsbutiker. Den målade modellen, eller samling av modeller kan vara vilken Games Workshop-figur som helst så länge den/de ryms på en 30×30 cm bas (ja, det ska stå cm – inte mm).

Young Bloods – I denna kategori kan enbart de som ännu inte fyllt 16 år deltaga i och bidraget får bara vara EN modell på en bas som är maximalt 30×30 cm.

Everchosen – Bidraget måste bestå av EN modell som idag finns att köpa på Games Workshops egna hemsida och man måste vara 16 år eller äldre för att kunna delta i denna kategori. Bidraget måste rymmas på en 60mm bas eller mindre och får konverteras genom att använda delar från andra modeller som också idag finns tillgängliga på Games Workshops egen hemsida.

För att deltaga i målartävlingen behöver man dels lämna in sitt bidrag till Legend Spelbutik senast 26 juli kl 22.00 OCH själv vara närvarande på lördagen den 27 juli för att rösta på de bidrag man själv gillar bäst.

Legend delar ut priser i form av färger till pallpriserna i alla kategorier. Vinner man dock Everchosen-kategorin kommer ens bidrag dessutom att läggas ut på Games Workshops hemsida där de i en global tävling kan vinna en replika av svärdet The Slayer of Kings.

Man kan bara vara med i en målningskategori.

Vad kommer allt att kosta?

Målartävlingen är gratis att deltaga i. Man behöver dock både helt äga och själv målat och byggt ihop modellen man tävlar med!

Hur anmäler jag mig?

Du anmäler dig genom att komma med ditt bidrag till butiken och lämna ditt namn och telefonnummer till oss. Ditt bidrag kommer ställas ut i Legends glasskåp för allmän beskådan fram till alla vinnare utsetts på den 27:e juli. Om man vill kan bidraget vara kvar i upp till 2 veckor efter att tävlingen är avslutad.

Mer ingående information om tävlingen går att finna här!

29 juni, 2019 10:00 – 27 juli, 2019 16:00

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Välkommen till Legend!

Vi på Legend gillar spel som låter människor träffas på riktigt. Så istället för dator- och TV-spel erbjuder vi sällskapsspel/brädspel, figurspel, kortspel, rollspel och puzzel.
Ett roligare sätt att umgås med andra ord!

Vi som jobbar i butiken har tillsammans många års erfarenhet av spel i alla former och hobbyn som omger dem och hjälper gärna till om du behöver tips om nya spel, komma igång eller få feedback på någon idé eller helt enkelt vill hitta nya vänner att spela med.

Kommande Events
  Kontakt

  Legend Spelbutik AB

  Köpmangatan 7 A
  931 31 Skellefteå
  tel: 0910-135 02
  mail: info@legendspel.se

  Öppettider:

  Måndag, 12 – 18

  Tisdag, 12 – 18

  Onsdag, 12 – 21, BRÄDSPELS KVÄLL!

  Torsdag, 12 – 21, MÅLNING & FIGURSPEL!

  Fredag, 12 – 22, MAGIC THE GATHERING!                           FRIDAY NIGHT MAGIC      Lördag, 10 – 16

  Söndag, STÄNGT